Kategorier
Festival

Skør med Rock 2023

Kære alle Skør med Rock musikere, deltagere, hjælpere og publikummer!
Nu er vi ved at være klar til for 30. gang at fyre den af til Skør med Rock, som finder sted på det rytmiske spillested Fermaten i Herning torsdag den 8. juni 11.00-23.00. Fermaten er et professionelt regionalt spillested. Der vil igen i år være 3 scener. Hovedscenen og Lounge-scenen og en udendørs scene.

Stephan Due Gravesen der er elev på Minihøjskolen i Herning har lavet tegningen til årets plakat (kan ses under indlægget), hvis motiv også kommer til at pryde årets Skør med Rock T-shirts.  Plakaten bliver heller ikke i år sendt ud med posten, men den kan downloades her, printes ud og hænges op!

Billetten koster 100 kr. og købes ved indgangen på dagen. Efter klokken 18.00 torsdag koster billetten kun 50 kr.

Til Skør med Rock er der selvfølgelig mulighed for at købe mad og drikke. Man kan købe øl og vand. Der kan i tidsrummet 12.00-14.00 købes pølser med brød, som koster 35 kr.

Kaffe og kage kan købes hele dagen.

For kun 50 kr. serveres der fra 17.00-19.00 Chili con carne og Chili sin carne.

Skør med Rocks Facebookside vil være online på festivaldagen.  

Tilmelding af optrædende kan nu foregå her! Vi vil forsøge så vidt muligt at honorere jeres ønsker. Der er gratis adgang og drikkebillet til de optrædende.

Tilmelding af hjælpere sker til Gitte på mobil 51335702 eller email: gmk@aarhus.dk. Som hjælper får man indgangen til 50 kr,,  en T-shirt og fri kaffe hele dagen. Vagterne er af to timers varighed – primært i baren – og man bestemmer selv, om man vil have en eller flere vagter.

Vi har brug for hjælpere i år, så jo flere jo bedre. ( skriv hvornår på dagen i gerne vil)


Bestyrelsen af Skør med Rock