Hvem spiller i år?

Against All Odds

Fra Herning

Vi spiller musik fra mange genre, men vi forsøger i mange af numrene at lave vores egne arrangementer af musikken. Det vigtigste er indlevelsen i de enkelte numre – både vores og publikums.

Amokka-bønnerne

Fra Holstebro

Amokkabønner spiller gode gamle danske og udenlandske rock, folk og pop klassikere. Vi synger i kor og løfter i flok, og hygger os med musikken.

Blitz Mich

Fra Kolding

BlitzMich er en sand mester på et keyboard.
Du kan roligt finde kameraet frem og blitze, til alle de herligste 80’er hitz og andre kendte popnumre. Nyd de nostalgiske toner fra BlitzMich og dans med.
Som rytmik er tilsat en cajon.

Dex$ Diamond solo

Fra Aarhus

Jeg er solist og mit kunstnernavn er: Dex Diamond. Jeg er sangskriver og spiller nogle af mine egne sange på min guitar. Jeg har muligvis en gæstemusiker med på kongas eller hvad der nu er af disse ting.
En af sangene er min single “Dont wanna loose you” som blev spillet på P3 i 2005-2006 synger til og et eller to numre på trommer hvor jeg synger til 2 YouTube sange og det bliver dansevenlig funk som alle kan danse til. Jeg har spillet musik siden jeg var 5 til 6 år gammel og er i dag 62 år.

Doriñas

Fra Grenaa

Dorina er bandets solist, Hun bliver bakket op af Mikael på bas Anna Henrik og kai på guitar og Brian på trommer

Femala Gazella

Fra Aarhus

Spiller egne dansable evergreens

Flux

Fra Aarhus

Vi var engang begynderband, nu er vi flux. Vi spiller alt imellem himmel Jord. Rock, pop og country.

Holst & Niedermann

Fra Aalborg

Holst & Niedermann er en duo, der spiller egne, 90’er-inspirerede rocksange samt enkelte covernumre.

House

Fra Vejle

House er fra Værestedet Huset i Vejle vi spiller og Hygger hver onsdag. Stilen er pop/ballader. Bandet har eksisteret et års tid.

J-Pop

Fra Aarhus

Kragelunds svar på et Boyband, der spiller forskellige stilarter fra blues til pop og rock.

Knaz

Fra Aarhus

Her er Knaz som spiller alt fra Ronan Keating til Bamse over i Tøsedrengene. Vi er en flok der startede som ‘begynderband’, men har etableret os som et fast orkester gennem de sidste 3-4 år. Se’følgelig afbrudt af C-19 som alle andre.
I fronten står der to syngepiger som her et smittende smil og grin og som altid er enige om at give den fuld gas på scenen:-)

L-Maniacs And her Mix of the Six-ties

Fra Kolding

Jeg er Transkønnet kvinde, til daglig en del af værestedet Vækststedet på fynsvej i Kolding, hvor jeg hjælper i køkkenet en gang ugentligt, samt synger og spiller med de forskellige musikere vi har i huset.
synger en blanding af country – pop og rock coversange, og har spillet guitar i efterhånden 30 år

LightOne

Fra Ørsted

LightOne er en 45-årig mand der spiller egne sange på piano og sang

Meadow Garden

Fra Horsens

Vi spiller fortrinsvist nyere pop/rock dog krydret med et par ældre hits.

Melodies from Memories

Fra Varde

Vi spillere en blanding Pop, Rock og Oldies

Melon Braid

Fra Herning

Melon Braid er et 3 mands punk/grunge band fra Herning, som drager ret stor inspiration fra lignende bands tilbage fra 90’erne.
Vi har været i gang i lidt over et år nu, og spillede også til SMR sidste år i Århus.

https://www.facebook.com/melonbraid

Mit Kragelund

Fra Aarhus

Mit Kragelund er en filmkoncert, hvor vi i denne sammenhæng har pillet filmen ud. Vi har udvalgt musik fra projektet, som er selvskrevne numre med groove du…

Mødestedets All Starz

Fra Silkeborg

Allstarz opstod som et musikalsk indslag til Mødestedets 40 års fødselsdag i maj 2022. Bandets medlemmer er alle brugere/personale på værestedet og har spillet til Sindets dag o.a. arrangementer indenfor psykiatrien i Silkeborg. Vi spiller både kendte børnesange og pop/rock numre og det vigtigste for os er glæden ved at spille sammen, en glæde vi gerne deler med dem som lytter.

Nattorallit

Fra Aarhus

Alfred Hammond

On The Rocks

Fra Aarhus

Vi har spillet sammen i næsten et år, og spiller en blanding af rock og pop. Vores numre er fra 1950’erne og op til 1990’erne.

Rie

Fra Aarhus

Jeg synger salmer til eget klaverakkompagnement. Med tekster af Lars Hougaard Clausen sat i melodi af mig. Jeg har tilstræbt et enkelt udtryk. Har en klassisk tilgang. Og håber at salmerne kan være til trøst.

Sara

Fra Horsens

Sanger 23 år. Akustisk indie-pop.

Skidtspil

Fra Aarhus

Vi spiller nordisk folkemusik, blandede nye og gamle numre.

Soul Bones

Fra Aarhus

Soul Bones har eksisteret i mange år på Kragelund i mange forskellige udgaver og medlemmer. Vi spiller ældre numre – både soul og pop numre.

The Magnicificent ZZZ

Fra Grenaa

Zunne er bandets solist, Hun bliver bakket op af Mikael på bas Anna Henrik og Kai på guitar og Brian på trommer

Tchicco

Fra Kolding

Tchicco synger folkelige sange som alle kan være med på. Både egne numre og andres.
Som musisk gøgler, har Tchicco optrædt mange forskellige steder. Med sin evne til at favne folk, inviterer Tchicco sit publikum med ind i musikken.

Tina Wiberg

Fra Videbæk

Dansksporget singer/songwriter som på rekordtid med hendes debutalbum og stærke personlige FORTÆLLE KONCERT er på vej frem, og har slået fast og overbevist os alle om, at hun kæmper for at skabe fokus på “mental trivsel” og at disse koncerter er FOR ALLE, for “alle kender vi til en søster, mor, kollega eller nabo som har haft det svært.” Hun har en hel naturlig evne til, at sætte gang i de samtaler, der nogen gange kan være svære at få begyndt på. Udnævnt af HEADSPACE som landets første MUSIKAMBASSADØR, udsolgt release koncert, overstået FORÅRSTOUR og EFTERÅRSTOUR på trapperne. Spiller til årets MENTAL TALK og i aften her for os.

http://www.tinawiberg.dk

Selv har jeg angst og PTSD, men forsøger med mine Fortælle Koncerter at sprede håb og mod, om at man kan leve et liv hvor angsten ikke styrer, at få mod til at starte de svære samtaler, du er ikke alene!

Vi Kan

Fra Horsens

Vi spiller gode gamle rockhits.

Væresteds-bandet

Fra Aarhus

Vi spiller hovedsageligt covernumre og få egne komponerede numre. Stilen er pop- rock med numre fra Elvis Presley og Beatles til Bruce Springsteen og Tina Dickow.

Wednesday

Fra Aarhus

Wednesday’ har gennem det sidste år endelig fundet den genre som vi gerne vil spille. Det er Rock-genren vi har kastet os over og vi nyder det hver mandag når vi mødes for at øve. Så er ugen ligesom i gang:-)
Vi er 6 i bandet bestående af brugere, frivillige samt en medarbejder.
Rockbesætning.