Kategorier
Festival

Programmet på Trekanten 2024

😎😎😎 Programmet for 2024 er nu klar og præsenteres her..😎😎😎

Kategorier
Festival

Skør med Rock 2023

Kære alle Skør med Rock musikere, deltagere, hjælpere og publikummer!
Nu er vi ved at være klar til for 30. gang at fyre den af til Skør med Rock, som finder sted på det rytmiske spillested Fermaten i Herning torsdag den 8. juni 11.00-23.00. Fermaten er et professionelt regionalt spillested. Der vil igen i år være 3 scener. Hovedscenen og Lounge-scenen og en udendørs scene.

Stephan Due Gravesen der er elev på Minihøjskolen i Herning har lavet tegningen til årets plakat (kan ses under indlægget), hvis motiv også kommer til at pryde årets Skør med Rock T-shirts.  Plakaten bliver heller ikke i år sendt ud med posten, men den kan downloades her, printes ud og hænges op!

Billetten koster 100 kr. og købes ved indgangen på dagen. Efter klokken 18.00 torsdag koster billetten kun 50 kr.

Til Skør med Rock er der selvfølgelig mulighed for at købe mad og drikke. Man kan købe øl og vand. Der kan i tidsrummet 12.00-14.00 købes pølser med brød, som koster 35 kr.

Kaffe og kage kan købes hele dagen.

For kun 50 kr. serveres der fra 17.00-19.00 Chili con carne og Chili sin carne.

Skør med Rocks Facebookside vil være online på festivaldagen.  

Tilmelding af optrædende kan nu foregå her! Vi vil forsøge så vidt muligt at honorere jeres ønsker. Der er gratis adgang og drikkebillet til de optrædende.

Tilmelding af hjælpere sker til Gitte på mobil 51335702 eller email: gmk@aarhus.dk. Som hjælper får man indgangen til 50 kr,,  en T-shirt og fri kaffe hele dagen. Vagterne er af to timers varighed – primært i baren – og man bestemmer selv, om man vil have en eller flere vagter.

Vi har brug for hjælpere i år, så jo flere jo bedre. ( skriv hvornår på dagen i gerne vil)


Bestyrelsen af Skør med Rock

Kategorier
Festival

T A K !

Efter en veloverstået musikfestival med 36 bands og optrædende på tre scener, ca. 400 deltagere, frivillige, medarbejdere og musikere over to dage, siger vi T A K for i år.

Tak til

for økonomisk tilskud til festivalen

Tak til og Kultur- & kontaktsted Kragelund for at være værter for årets Skør med Rock!

Vi ses i Herning på Fermaten til næste år!

Kategorier
Festival

SKØR med ROCK 2022

Kære alle Skør med Rock musikere, deltagere, hjælpere og publikummer!
Nu er vi ved at være klar til at fyre den af til Skør med Rock 2022, som finder sted på Kultur- & kontaktsted Kragelund den 9. juni 11.00-23.00 og 10. juni 10.00-14.00.

Mette Steensberg fra Kragelund har tegnet årets plakat. Den bliver ikke sendt ud med posten, som den plejer, men den kan downloades her, printes ud og hænges op!

36 bands og optrædende har ønsket at glæde os på festivalen, og vi har fået plads til A L L E ! PROGRAM

Billetten koster 100 kr. og købes ved indgangen på dagen. Efter klokken 18.00 torsdag koster billetten kun 50 kr. Billetten gælder for begge dage, og der kan overnattes i telt vores park.

Til Skør med Rock på torsdag er der selvfølgelig mulighed for at købe mad og drikke. Man kan købe øl og vand. Der kan hele dagen købes pølser og kaffe og kage, og for kun 50 kr serveres der fra 17-19 saltet kyllingebryst med tomatmarmelade, sennepsestragon kartofler, mormorsalat med jordbær, humus og brød😊.

Skør med Rocks Facebookside vil være online på festivaldagene. Vi har lavet en promovideo, som kan ses her: https://fb.watch/cNcW0OM2x8/.


Bestyrelsen af Skør med Rock

Kategorier
Festival

Skør med Rock ONLINE 2021!

Den 2. september 2021 afholder vi Skør med Rock online på SMRs facebookside. Foreløbig bliver tidsrummet fra 12.00-20.00, hvor der afvikles livekoncerter på Kultur- & kontaktsted Kragelund, Dybrovej 21, 8270 Højbjerg (nær Aarhus), som så streames direkte på SMRs Facebookside (Skør med Rock | Facebook).

Bandet ankommer en times tid før koncertstart, og der vil være forplejning undervejs. Hvis man ikke ønsker at blive filmet, kan man vælge blot at streame lyden, men vi foretrækker, at vi også får billedet med. Man kan også selv have optaget streamingen i forvejen, så vi får den tilsendt nogle dage inden, men vi forbeholder os retten til at afvise videoen, hvis den er i teknisk for ringe kvalitet.

Bands kan tilmelde sig fra nu af på email: hery@aarhus.dk.

Bandet oplyser i mailen følgende:

  • Navn på band eller kunstner;
  • kontaktperson og mail;
  • hvor længe man ønsker at spille (15 min – max 45 min.);
  • I hvilket tidsrum man ønsker at optræde i (jo længere tidsrum jo bedre, da det bliver nemmere at arrangere).

Deadline for tilmelding bliver til og med søndag d. 8. august, hvorefter det endelige program udfærdiges og sendes til godkendelse hos kontaktpersonerne.

MVH Skør med Rock 2021

Kategorier
Festival

Programmet for Silkeborg 2019 er klar!

http://www.skoer-rock.dk/?page_id=267
Kategorier
Festival

Silkeborg

NYT – NYT – NYT

Skør med Rock 2019
Forberedelserne er i gang
Følg med på Facebook / hjemmesiden

Vi ses til Skør Med Rock
torsdag d. 6. juni 2019 i Silkeborg
Lunden, Vestergade 75

Kategorier
Festival

Lidt historie omkring hvordan det hele startede.

Se artikel om hvordan det hele startede:
Tryk på linket:
SKØR med ROCK Viborg Amt 1993

Kategorier
Diverse fotos

Billeder af Plakaten til Skør med Rock 2018